• Į pradžią
  • Apie mus
  • Produktai
  • Kaip įsigyti
  • Straipsniai
  • Receptai
  • Kontaktai
  • Nuorodos

Simondsijų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling

Nuotrauka

Ekologiškas kosmetinis šalto spaudimo simondsijų aliejus. Visų tipų odos ir plaukų priežiūrai. Spaudžiamas iš simondsijų (Buxus Chinensis), augančių Čilėje ir Argentinos dykumose, riešutų. Šis aliejus, tiksliau skystas vaškas, gana smarkiai skiriasi nuo kitų aliejų, nes neturi riebiųjų rūgščių gliceridų. Chemiškai jis klasifikuojamas kaip vaškas. Naudojamas kosmetikoje, technikoje, liaudies medicinoje.
Sudėtyje vyrauja mononesočioji gadoleino riebioji rūgštis (70%), kuri yra labai reta, būdinga tik simondsijoms.
Atsparus oksidacijai, todėl ilgai laikosi, pakelia aukštą temperatūrą.

Jo sudėtis panaši į odos riebalų sudėtį, todėl leidžia sustiprinti odą. Simondsijos - dykumų augalas, todėl šis aliejus turi išskirtinę savybę sulaikyti vandenį, kas itin svarbu sausai odai. 
Neutralaus kvapo. Gerai įsigeria. Minkština odą, daro ją elastanga.

Rekomenduojamas visų tipų - normaliai, sausai, jautriai ir riebiai odai; esant spuogams.
Sumažina saulės poveikį, veikia kaip natūralus saulės filtras.
Tinka kūno masažams. Puiki plaukų priežiūros priemonė.

Laikyti tamsioje vėsioje vietoje.

Vokietijoje pagamintas ir sertifikuotas ekologiškas produktas.

Apie aliejų naudojimą kosmetikoje - straipsnis.

 

Prekės kodas: K54
Bar kodas: 4031192288149
Kaina: 25,75 Lt