Kokosų aliejus, ekologiškas (100 ml), Ölmühle Solling
Ekologiškas tyras aliejus - universali grožio priemonė!
Nerafinuotas ir nedezodoruotas šalto spaudimo šviežių kokosų (Cocos Nucifera) aliejus.
Tai bene plačiausiai kosmetikoje naudojamas natūralus aliejus - kaip natūralios kosmetikos bazė arba vienas. Jis įeina į daugelio kosmetikos priemonių sudėtį, naudojamas plaukų, veido ir viso kūno odos priežiūrai, taip pat masažams. Turi vėsinantį poveikį.
Sudėtyje dominuoja sočiosios riebiosios rūgštys, todėl aliejus nesusigeria labai greitai, jį reikia įmasažuoti. Nejautrus temperatūrai, apie 25⁰C temperatūroje būna skystas, žemesnėje - sukietėja. Prieš naudojimą rekomenduojama pašildyti, kad suskystėtų.
Rekomenduojamas, visų pirma, normaliai odai, bet tinka visiems odos tipams. Kokoso aliejus mažina odos pleiskanojimą ir niežėjimą bei neigiamą saulės poveikį. Padeda nuo senatvinių dėmelių, ramina sudirgusią, sutrūkinėjusią odą. Tinka lūpų priežiūrai.
Sutepkite trupučiu aliejaus visus plaukus, jie taps švelnūs ir elastingi.
Šri Lankoje užaugintas, Vokietijoje pagamintas ir sertifikuotas ekologiškas produktas.
Apie aliejų naudojimą kosmetikoje - straipsnis.
Daugiau įspūdžių ir patarimų apie kokoso aliejų galima paskaityti http://grozio-testai.blogspot.com/2010/03/visu-groziu-meistras-kokosas.html#more












